ÅRE


nu äre full fart i åre!

jag o oskar kom upp i torsdags kväll, har slagga hos brorsson o spike. får se hur länge vi blir kvar här, de e rätt trångt så mycke av prylarna ligger i bilarna. vore fint o få nåe eget o kunna packa upp allt, men de e svårt o hitta nåe!
just nu känns de som de kan bli te o bo kvar i åre ett tag framöver, köpa lite nya leksaker så kan de även bli en fin sommar.. men de e som sagt va de känns som nu..

bräcke (parken) har blive riktigt fint, röda linjen har blive bra mycke större än förra året. har iof bara kört en eftermidda seriöst där, men de blir bräcke som jag kommer hänga i största delen frömöver =) lär få köra lite annat de dagar då jag får ont i röva!

de skador jag har dragit på mej hittils är inte från backen utan från gårdagskvällen på bygget. trappen svängde visst lite de gjorde inte jag o trappstegen blev mindre o mindre till slut så gick de inte längre så jag rasa ner, sluta me ont i ryggen, låret, tummen o slog av framtanden lite. till mitt försvar kan jag säga att oskar gjorde samma bedrift två gånger förra säsongen..
kul vare!



skit i de som har vare, nu kör jag mitt race igen som vanligt! va ska man gö när man inte ens får en chans!?


eller vad?

då vare dags igen, helgen e kommen o kalle står utanför dörren.
veckan har vare lugn, har jobbat två dygn (oslo-sandviken) de va de sista innan åre. har hunne me o träffat emma efter att hon komme hem från mexico, tror att de va lite sol där faktiskt ;)
annars har jag mest softa runt utan nåe spännande. har iof fått min nya hjälm idag (hi-fi audio) den andra blev lite trång me dreadsen i. så nu har jag fem snowboardhjälmar två mchjälmar en crosshjäm (moppehjälmen räknas nog inte riktigt men den finns) så de börjar bli en fin samling! kan kännas lite onödigt att ha o kanske till och med onödigt att skriva om, men kom igen lite kul tycker du att de e...

me tanke på hur långsamt rikard äter så hade vi en fin diskution igår om har stor del av "starten" som hinner bli mjuka i filen innan den e slut. efter mycke räknande o vägande kom vi inte fram te nåe vettigt alls.. men de e någe vi ska bygga vidare på..

nej jag har inte mycke o skriva så jag skiter i de här, höjer musiken öppnar en öl o försöker undvika lökringarna.. ikväll äre fest!


ensam e stark, men vem fan vill va stark!? ;(



hemma..


då va man hemma, skönt!

har parkerat hemma hos potatis, tror han trivs väldigt bra me att jag bor här ;) får se hur länge de blir. vill upp te åre nu! de blev inte riktigt som jag hade tänkt mej när jag kom hem.. men va fan så  väl livet! hemlängtan har jag insett e för kärringar o barnvakter..  men har i stort sett slutat snusa under resan iaf!

drar upp te åre i slutet av vecka 8 iaf om jag inte hittar nån stans o bo tidigare! men måste ju hinna träffa lite folk innan man drar igen.

igår kom oskar (han som jag ska te åre me) upp hit så de blev fest, spåra ur! va på klaras men potatis va där te kl 00 sen va de dags för honom att gå hem tyckte vakten.. jag o oskar härja vidare, kvällen avslutades me att en kille börjar dryga sej, men me en trevligt komentar sänkte jag honom

- nej jag vill inte bråka me dej för min pappa säger att men inte ska mobba folk me glasögon för dom e efterblivna!
tack mackan för du lärt mej den.

fixa håret igår oxå, dreads. kanske inte så snyggt men alltid stör de nån!




"I don't know where i'm going
But, i sure know where i've been
Hanging on the promises
In songs of yesterday
An' i've made up my mind,
I ain't wasting no more time
But, here i go again
Here i go again"

Whitesnake - Here I Go Again


" know the way you're thinking, you think I'm always drinking
You got to find another one
I know I'm not that sober do you really think I'm colder
I know you're looking for someone
My life, I choose to live another way that's not in your eyes, my life"

Takida - A Point Of View

låtar som gick mycke i österrike





daligt me internet!!

har haft svart o fa tag i internet... sa uppdateringar kommer när jag komme hem.. landar pa arlanda 18.15 pa lörda!

vill hem!!


c ya...

RSS 2.0