vem e katten?

11/9-07

 har lite svårt att uppdatera bloggen allt för ofta får sitta hemma o skriva o sen blire te o gå upp te byn för att få internet på cafe box, kostar 5euro/timmen inte lika bra som mitt modem där hemma i örebro men de får gå ;)skriver lite svar på kommentarer där ni har skrive, om de e så att ni undrar nåe eller bara drygar er..mats o de andra som e me på resan har resedagboken.se, så om ni söker på mayrhofen o våran resa heter rosa doftner så äre lite andra som berättar! här e bilder på vårat palats som vi bor i..


hallen

köket

sofie o elias rum

de hårda grabbarnas rum
  
de lilla dasset

dusch o dass 

dagarna flyter på med plusgrader på dagarna o några få minus på nätterna. de gör att de bara blir piståkning nån go lössnö e svårt att hitta. de har hunne me o gjort en liten park me några boxar o två hopp. inte särskilt stora, men bra o börja me. ska iväg te hintertux i morn om vädret e bra o kolla in deras park, de ligger 17km härifrån o vi tar skidbussen dit som e gratis o åka. o de ser inte ut som om de ska komma nåe snö inom de närmaste dagarna.
de här me o ha en vit jacka o dra sej när man railar e inte så bra har jag upptäckt, blir ganska så orange av rören RÖV! får sluta trilla..  
har blive lite poker spel också, me snöbollskast som straff bla. här har jag vunnit o ska kasta på mats röv men missa! kass..


  
jag laddar, men missar grovt sen..



 12/1-07 

idag hade de dumpat rejält säkert 1dm snö i drivorna på toppen o fortsatt dåligt i dalen. de försvinner mest bara =(idag va ”dyng dave” hemma o va sjuk, de andra drog en buss innan mej te backen för jag va ganska seg. så va ute ett par timmar själv igen här i mayrhofen, va lite svårt o leta på dem på berget. laddar fortfarande för hintertux men de måste va fint väder om man ska åka dit. 

  musiken som spelas i mp3:n just nu i backen e audioslave o blindside,
 ladd!



  saker som ska fixas under närmaste sju dagar

  • fortsätta vinna på poker
  • dricka några öl
  • bs 5:a
  • fs boardslide på boxarna
  • bli frisk
     
 


mats o pajas
mats har hittat killen me backens snyggaste dress
elias bajshög
elias på väg hem me dasspapper, de e fint efter kanten
katt
katten e bra sugen på o komma in på lite saft
sofie
sofie
penkenbahn
penkenbahn, dimma i dalen


nu har jag gjort om allt för datorn hängde sej förut när jag va klart, kul!!!

men efter sol kommer snöblandatregn..





fjun..

Kommentarer
Postat av: emmma

wey. vi har alltså haft mer snö i veckan än ni. HUUUUR känns det va? haha. men nu är den iaf borta och de är massa plusgrader. känns sådär. idag blire sola upp på stan och fika. fest ikväll utgång igår :) vilket datum är planerat hemresa? för uppdatering så hade jenny & bagge "laga-mat-dejt" här i veckan. hehe, så de går framåt. (skriv som förra gången svar på min blogg ist.) krams

2007-01-13 @ 13:59:46
URL: http://popsickness.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0